Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева връчи специалния приз „Изборът на българите” на Годишните награди в туризма

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила връчи специфичния приз „ Изборът на българите” на тържествената гала, на която бяха оповестени Годишните награди в туризма.

Наградата завоюва музей-крепост „ Баба Вида” – Видин и беше получена от кмета на Видин Огнян Ценков, оповестиха на уеб страницата на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание означи, че на драго сърце връчва наградата, извоюван в конкуренция с доста национални обекти.

България е прелестна страна и с помощта на взаимните старания на държавното управление, общините, браншовите организации и бизнеса може да предложи прекрасен конкурентноспособен артикул, акцентира Цвета Караянчева. Тя изрази поддръжка за самодейността на Министерството на туризма България да се трансформира в целогодишна туристическа дестинация.

През идващите шест месеца България ще ръководи Съвета на Европейски Съюз и това е неповторим късмет да представим страната ни като атрактивна туристическа дестинация, означи ръководителят на Народното събрание и изрази убеденост, че туристическият отрасъл ще оползотвори тази опция.

Кметът на Видин Огнян Ценков благодари на всички, които са взели участие в гласуването и са дали гласа си за крепостта „ Баба Вида”. Тя е знак, тя е последната цитадела на българската страна, акцентира той.

Министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила уточни, че годишните награди дават опция да се откроят най-качествените артикули в туристическия отрасъл. България има дадености да бъде целогодишна туристическа дестинация и може да развива всички типове туризъм, акцентира тя. Министърът на туризма съобщи, че за първите 10 месеца на годината България е била посетена от повече от 8 милиона туристи и това е причина туризмът да се утвърди като един от водещите браншове на нашата стопанска система.

На оповестяването на Годишните награди в туризма участваха столичният кмет Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, министърът на младежта и спорта Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари... към профила, ръководителят на Комисията по икономическата политика и туризъм на Народното събрание Петър Кънев, народни представители, ректорът на СУ „ Св. Климент Охридски” Анастас Герджиков и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР