Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание е на посещение във Видин

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е на посещаване във Видин.

Председателят на Народното събрание се срещна с кмета на общината доктор Цветан Ценков. Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посети катедралния храм „ Св. вмчк Димитър Солунски” и Регионалния исторически музей в града.





Председателят на Народното събрание посети гробницата–мавзолей на първия ръководител на Народното събрание Екзарх Антим Първи и възпламени свещ в костницата. След това Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на прегледа библиотеката на видинския шеф, провъзгласил се за самостоятелен от султана, Осман Пазвантоглу. В нея са се съхранявали книги освен с религиозно, само че и със светско наличие.





По-късно ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще взе участие в формалната гала по връчването на дипломите на студентите от първия випуск на Видинския филиал на Русенския университет „ Ангел Кънчев “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР