Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева се включи в празничното шествие във Велико Търново

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на се включи в празничното шествие във Велико Търново, където е центърът на тържествата, отдадени на 112 години от оповестяването на Независимостта.

Заедно със заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов и кмета на Велико Търново, тя сервира цветя пред паметника "Майка България ".

Пред публицисти Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на сподели, че на такива дати би трябвало да се обединим и да се върнем обратно в историята, с цел да забележим какъв брой са били мъдри предците, когато са създавали Търновската конституция, днешните политици имат какво да научат от историята, уточни тя.

Нека да запазим един час безмълвие и респект към всички наши предшественици по време на зарята-проверка в чест на Независимостта, прикани ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Нека този един час бъде за хората, построили модерна България, добави тя.



Моят апел е за обединяване, тъй като когато сме дружно, ние сме мощни и можем да преодолеем всяка компликация, сподели Караянчева и напомни, че дружно могат да се преодолеят и здравните рецесии. "Надявам се в този момент рецесията да е по-лека и да не повлияе толкоз доста и в стопански проект ", добави тя. Понякога би трябвало да загърбваме разликите си в името на общата идея, акцентира Караянчева.

В парка към паметника имаше няколко протестиращи жители с издигнати плакати.



Тържествата във Велико Търново не престават, а кулминационната точка ще бъде от 19.30 часа на площада пред Царевец с тържествена заря-проверка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР