Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева връчи наградата на победителките в традиционния турнир по стрелба „8-ми март“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на връчи в Пловдив премията на победителките в отборната конкуренция на обичайния шампионат по пукотевица „ 8-ми март “ за дами, чиновници на Министерството на вътрешните работи, Министерството на защитата и службите за сигурност. Церемонията за награждаване на призьорките се организира в Гранд Хотел Пловдив.

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави всички участнички във към този момент обичайното съревнование и им пожела все по този начин решително и с доста професионализъм да отстояват равнопоставеността на дамите в защитата и другите структури на системата за сигурност. Храбри български девойки, ние се гордеем с вас, съобщи ръководителят на Народното събрание. Бъдете здрави, упорити и отстоявайте своя избор – житейски и професионален, обърна се Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към участничките в конкуренцията.

Председателят на Народното събрание изрази удовлетворение, че макар епидемиологичната конюнктура в страната, обичайният шампионат за дами е съумял да се организира и благодари за това на уредниците му. Надпреварата трябваше да се организира на 5 март 2020 година, само че беше отсрочена поради разпространяването на ковид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР