Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева запознала президента Радев с работата по извънредното законодателство заради COVID-19

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е срещнала президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на с работата на Народното събрание по отношение на изключителното законодателство поради COVID-19, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1460
Караянчева е показала, че се чака на следващия ден Народното събрание да одобри на второ четене законопроекта за ограниченията по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 година

Държавният глава е изразил подготвеност в най-кратки периоди да издаде декрет, което ще разреши обнародването на законопроекта в ексклузивен брой на "Държавен вестник " в събота, 21 март, оповестяват от Народното събрание.

Председателят на Народното събрание е подчертала, че България е подхванала навременни и съответни ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19 и е отбелязала отличната работа на Националния действен щаб, на държавното управление и на министър-председателя.

Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е декларирала, че България е измежду първите страни в света, която е основала народен щаб за справяне с COVID-19 и с помощта на навременно взетите по-строги ограничения темповете на разпространяване на вируса в страната са оптимално лимитирани. Участието на учени от Българска академия на науките в напъните за ограничение на COVID-19 е доста скъпо, е коментирала още тя.



Притеснени сме от обстановката, при която работят народните представители, само че наш дълг е и сме подготвени да създадем нужното, с цел да се обезпечи законодателната база за работа на институциите в тази обстановка, е отбелязала Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Работим в непрестанен контакт с представителите на Министерския съвет и на Националния действен щаб, е добавила тя. По време на диалога ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е изразила признателност към всички български производители, които са съумели да пренастроят производствата си и да обезпечат нужните защитни средства, дрехи и консумативи за потребностите на разнообразни звена и институции в страната.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1460  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР