Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на тържествената заря-проверка по повод 3 матр

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народни представители участваха на тържествената заря-проверка във връзка 142-рата годишнина от Освобождението на България на пл. "Народно заседание ".

Паметта на починалите за свободата на България беше почетена с минута безмълвие, рухване на колене и осъществяване на националния химн.



Венци и цветя пред паметника на Цар Освободител бяха поднесени от името на президента и висш главнокомандващ Въоръжените сили Румен Радев, от името на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, от името на премиера Бойко Борисов, Българската патриаршия - Светия синод, министъра на защитата, кметът на Столична община, Конституционния съд на Република България, ПГ на ГЕРБ, Националния съвет на Българска социалистическа партия и ПГ на "БСП за България ", ПГ на "Обединени патриоти ", ПГ на Движение за права и свободи, ПГ на "Воля - Българските родолюбци ", от името на Министерски съвет и министерствата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР