Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в Брюксел

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в Брюксел
Коментари Харесай

Цвета Караянчева ще участва в Брюксел в Интерпарламентарната конференция за стабилност, икономическа координация и управление в ЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще взе участие в Брюксел в Интерпарламентарната конференция за непоклатимост, икономическа съгласуваност и ръководство в Европейския съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Това е третият конгрес от календара на Парламентарното измерение на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Днес в 8.45 часа ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева ще се срещне с ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни. В 9.15 часа двамата ще открият пленарната сесия „ Укрепване на устойчивостта и стабилизацията в Икономическия и паричен съюз “ в границите на форума за непоклатимост, икономическа съгласуваност и ръководство в Европейския съюз “.

В 11.00 часа Цвета Караянчева ще беседва с членовете на България в Европейския парламент, а в 12.30 часа ще се срещне с еврокомисаря, отговарящ за цифровата стопанска система и общество Мария Габриел.
Предишна новина
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР