Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще открие на 26

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще открие на 26
Коментари Харесай

Караянчева ще открие кръгла маса на тема „Има ли криза на европейските ценности?“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще открие на 26 февруари 2019 година кръгла маса на тематика „ Има ли рецесия на европейските полезности? “ На форума, който ще стартира в 14.00 часа в зала „ Изток “ на Народното събрание, народни представители, академични учени и анализатори ще дискутират по въпроси, свързани с европейското проучване на полезностите.

Пред участниците във форума ще бъдат показани тезиси на изтъкнати академични учени и анализатори. На екран ще бъдат прожектирани визуализирани данни за България от Петата вълна на Европейското проучване на полезностите (European Values Study - EVS).

Европейското проучване на полезностите е широкомащабна, транснационална и дълготрайна изследователска стратегия, отнасяща се до главните човешки полезности. Тя дава взор към концепциите, вярванията, желанията, настройките, полезностите и мненията на жителите от цяла Европа. Това е неповторим проучвателен план върху мисленето на европейците за живота, фамилията, работата, религията, политиката и обществото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР