Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева призова опозицията да се

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева призова опозицията да се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Понякога е важно управляващи и опозиция да се вслушват един в друг

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева прикани опозицията да се вслушва в мнението на ръководещите, както и те да търсят опозицията. Тя се включи в утринния блок на Българска национална телевизия от Велико Търново, където през днешния ден е кулминационната точка на честванията за 140-годишнината от приемането на Търновската конституция.

" Нека бъдем по-добри, дано да чуваме повече какво ни споделя индивидът до нас. Понякога е значимо да чуем и какво мисли опозицията. Но и опозицията би трябвало да се вслушва в мнението на ръководещите ", сподели тя.

Днес петте парламентарни групи в Народното събрание ще вземат участие в тържественото съвещание по случай 140-годишнината от приемането на Търновската конституция.

Караянчева уточни, че Народното събрание е почнал да отбелязва годишнината от 5 февруари като акцентът е бил върху това повече жители да бъдат включени в честванията.

" Търновската конституция е една от най-напредничави за своето време. На нейните темели се основава и сегашната конституция на България ", разяснява тя.
Председателят на Народното събрание призна, че през днешния ден в Народното събрание " не постоянно обстоятелствата надвиват " за сметка на пристрастеностите, само че главната цел на народните представители е да подобрят живота на българските жители. В името на тази цел се постанова и честата промяна на закони - " това е динамичността на времето ", уточни ръководителят на Народното събрание.

" Не постоянно обстоятелствата надвиват. Понякога страсттите надвиват. Но когато сме виновни политици, постоянно се опитваме да вземем верните решения ", сподели още тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР