Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева предложи парламентът да спре

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева предложи парламентът да спре
Коментари Харесай

Караянчева: С работата на парламента можем да наваксаме и по време на ваканциите

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева предложи Народното събрание да спре своята работа и да се събира единствено с цел да гласоподава актове, свързани с изключителното състояние. Караянчева се стимулира с рекомендациите на Националния спешен щаб за битка с ковид, които ясно оказват по какъв начин жителите би трябвало да съблюдават нужната обществена изолираност.
С работата на Народното събрание можем да наваксаме и по време на ваканциите, само че човешкият живот няма по какъв начин да го наваксаме, разясни още Цвета Караянчева в мнение на вносител на предлагането за работата на Народното събрание по време на изключителното състояние.
" В момента нацията ни демонстрира изключителна дисциплинираност, хайде и ние да не вървим в противоположната посока. " Призовавам ви да сме на висотата на останалите жители. Демокрацията можем да я опазим и като сме в карантина, като си оказваме помощ едни на други, тъй като виждаме по какъв начин цялото общество се активизира. Как хората си оказват помощ. Колко доста доброволци имаме. Когато сме единни в бедата, ние можем да победим. Благодарим откровено на всички, които работят на първа линия. Аз единствено ще кажа: дано Бог да им оказва помощ и да ги пази ", разяснява още Цвета Караянчева.
Заместник-председателят на Народното събрание Кристиян Вигенин съобщи от своя страна, че по-късно предложение Народното събрание би трябвало да се свика още един път, с цел да гласоподава оставката на държавното управление и с цел да се свикат нови избори.
Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия разяснява и че разпускането на Народното събрание е тирания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР