Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави Давид Сасоли по

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави Давид Сасоли по
Коментари Харесай

Караянчева поздрави Давид Сасоли по повод избирането му за председател на Европейския парламент

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави Давид Сасоли във връзка избирането му за ръководител на Европейския парламент. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

"Всички деликатно проследихме първата Ви тирада след избирането Ви за ръководител на Европейския парламент ", отбелязва в приветственото си писмо ръководителят на Народното събрание. Цвета Караянчева показва, че посланията, които Сасоли е отправил, са мотив за оптимизъм, че колкото и бурни и сериозни да са времената, които Европейският съюз претърпява през днешния ден, мощното водачество и новата институционална мъдрост ще надмогнат компликациите.

"Напълно споделям мнението Ви, че европейските жители чакат смяна и политически решения, които да преодоляват егоизма и да вършат нашия съюз по-силен и обединен ", акцентира ръководителят на българския парламент.

Цвета Караянчева показва убеденост, че под управлението на новия ръководител Европейският парламент ще откри работещи решения по тематиките, свързани с миграцията, битката с тероризма, климатичните промени, отбраната и сигурността на европейските жители, увеличението на икономическия напредък, на работните места и на вложенията.

"Нуждаем се от мощни и ефикасни институции, които да бъдат поръчител за европейската народна власт и за жизнеността на европейския план ", се показва в писмото на ръководителя на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР