Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева покани Николай Колев -

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева покани Николай Колев -
Коментари Харесай

Караянчева покани Босия на разговор в парламента на 34-тия ден от гладната стачка

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева предложения Николай Колев - Босия на диалог в Народното събрание.
 Ден 24 от гладната стачка: Босия и поддръжниците му на митинг пред Народното събрание (снимки)  Президентът помоли Босия да приключи гладната стачка, сезира прокуратурата по неговия сигнал
Това разгласи самия той по време на конференция през днешния ден - на 34-тия ден от гладната си стачка.

Той напусна конференцията в инвалидна количка и се насочи към постройката на Народното събрание.

Преди това Босия съобщи, че единствено осъществяването изискванията му - оставката на министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и разпускането на Народното събрание, той ще приключи гладната стачка.

Николай Колев - Босия и подкрепящите го упорстват президентът да свика общонационална кръгла маса от неправителствени, териториални и други придвижвания, които да слагат ясно и тъкмо проблемите на България. На тази основа да се сътвори програмен парламент и програмно държавно управление, което да извърши решенията на кръглата маса.

" В противоположен случай ще се влачим като пребити кучета ", разяснява той. По думите му политиците нямат сетива за това, което би трябвало да свършат.

" Оставихме ги 28 години и те не взеха решение нито един проблем, а единствено сътвориха още повече ", сподели Босия, представен от Българска телеграфна агенция.

Николай Колев разгласи началото на гладната си стачка на 12 юни т.г. с декларация, с която изиска оставката на министъра на превоза Ивайло Московски и разформироване на Народното събрание. Мотивите му бяха - корупцията в Агенция " Автомобилна администрация " при издаването на шофьорски книжки и стимулиращото корупция законодателстване на депутатите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР