Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отгвори на Веселин Боришев,

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отгвори на Веселин Боришев,
Коментари Харесай

Цвета Караянчева разкри защо има възглавница на стола си в парламента

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отгвори на Веселин Боришев, който разгласява фотография на стола на шефката на Народното събрание, на който има възглавница.

С подигравателен коментар фотографът отбелязва "удобството на първо място ". Днес обаче Караянчева изясни, че не става въпрос за никаква екстра, а в противен случай - за здравословни проблеми.

Караянчева катастрофира, транспортират я с хеликоптер към София

"Във връзка с оповестена фотография с коментар от Veselin Borishev по отношение на работното ми място в пленарната зала, държа да направя едно само конкретизиране: след злополуката, която претърпях на 15 септември предходната година, получих пръсване на първи и трети гръбначен прешлен. Това "удобство " е на стола ми още от този момент. В продължение на 4 месеца носех ежедневно медицински корсет за фиксиране на гръбнака. По лекарско наставление не преставам да го нося и в този момент при пътешестване с автомобил. Така че всеки самичък може да реши дали това е каприз, улеснение или глезотия. Всеки, претърпял сходно произшествие с сходна контузия, би ме схванал ", написа във фейсбук ръководителят на Народното събрание.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР