Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не остана длъжна на

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не остана длъжна на
Коментари Харесай

Караянчева: Нинова да не търси медийни изяви на мой гръб

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева не остана длъжна на Корнелия Нинова, която я упрекна, че е разписвала командировки на нейни депутати след решението на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание.

Нинова да не търси медйина изява на мой тил и на институцията, която съставлявам, възмути се парламентарната шефка.

Караянчева изясни пред медиите в Народното събрание с документи в ръка, че командировките на социалистите са утвърдени, само че с автограф на някой от управлението, а не от водача на групата. Не се знае кой от заместниците на Нинова се е разписал с позволение за командировките.

" Когото получим покана от някое министерство или страна за пътешестване в чужбина, аз резюлирам това до Протокола на Народно събрание. Той го изпраща до съответното отраслова комисия или до ПГ ", изясни председателката на Народното събрание. " Като имаме автограф на ръководител на ПГ, тогава подписвам заповедта за командироване. Няма по какъв начин да стане без глоба на ръководителя на ПГ ", натърти тя. Караянчева посочи, че може да подпише и различен представител на управлението. " Нека Нинова каже кой се е подписал под докладната на Танева, която е поканила членове на земеделската комисия да пътуват до Залцбург ", върна топката Караянчева.

" Ако Нинова не може да си управлява народните представители, дано не търси повода в мен ", заключи Цвета Караянчева, която първа изнесе данните предходната седмица, че соцдепутати са пътували в командировка след решението на Българска социалистическа партия за протест на Народното събрание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР