Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министър-председателят Бойко Борисов и

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министър-председателят Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Премиерът откри обновен завод в Севлиево ВИДЕО

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът Томислав Дончев откриха освежен цех в Севлиево.

Модернизацията е обвързвана с автоматизация на индустриалните процеси и възстановяване на изискванията на труд в завода за санитарна арматура, който води началото си от 1934 година

Борисов сподели какво ще се случи с първия ден от болничните ВИДЕО

Произведените в него смесители и душове се продават допълнително от 100 страни по света. Компанията поддържа обществено значими планове и е измежду главните донори на общинската болница.

Благодарение на тези нейни задължения през днешния ден в здравното заведение ще бъде намерено обновеното детски поделение.

Какви неповторими пътни уреди видя през днешния ден за първи път министър председателят край Габрово ВИДЕО

"Много съм горделив с такива служащи, над 3000 души в Севлиево. Благодаря на притежателите и шефовете за следващата огромна американска инвестиция ", разяснява министър председателят Борисов по време на формалната гала.

"От мен се желае от Севлиево до Германия продукцията да стигне по автомагистралата. Над 10 завода направиха вложения в града, откакто им дадох обещание, че автомагистрала "Хемус " ще стигне до Плевен и Ловеч ", изясни министър-председателят.

Борисов ревизира по какъв начин се построява "Хемус " от ранни зори и скастри... ВИДЕО

"От Севлиево би трябвало да ходите до "Тракия ", "Марица ", оттова до Босфора, Гърция, където желаете. Хемус следващата година ще подмине Плевен и Ловеч. Успех ", заключи Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР