Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е тежко ранена след

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е тежко ранена след
Коментари Харесай

Цвета Караянчева е пострадала сериозно в катастрофата с кортежа на НСО, хеликоптер я транспортира към София

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е тежко ранена след злополуката с кортежа на НСО, която стана през днешния ден преди обед край Хитроно. По първична информация тя е със счупена ключица. В момента се приготвя превозването й с хеликоптер от болничното заведение в Шумен към София за обзор и лекуване. В положително общо положение е.
Очевидци описват, че автомобил, ръководен от жена, се е опитал да направи място на кортежа на Караянчева. Шофьорката навлязла в банкета, изгубила ръководство над автомобила си и се врязала в една от колите.
От Министерство на вътрешните работи по-рано разпространиха информация за случай, който е станал към 10:30 ч. По първични данни на основния път Шумен - Силистра, на към 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна шофьорка на лек автомобил на ляв завой навлязла в опесъчен сектор, изгубила надзор над колата и се блъснала в насрещно движещ се автомобил.
За обзор в болница са превозени трима души. Водачите са тествани за алкохол, пробите са негативни, осведомят от полицията. Повече информация за случая ще бъде дадена по-късно от способените органи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР