Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент
Коментари Харесай

Шефката на НС ранена в катастрофа, в болница е

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен случай в сектора Шумен-Силистра, заяви Нова телевизия. Медията разяснява, че тя е със счупени ключица и два прешлена.

Сигналът за случая е подаден малко след 10.30 часа през днешния ден.

По първични данни на основен път Шумен–Силистра, на към 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишна лидерка на лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен сектор, губи надзор над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева.

От НСО потвърдиха, че има пътен случай с тяхна кола.

За да избегне челния конфликт, водачът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила по този начин, че ударът да бъде непряк.

Официалната информация на Министерство на вътрешните работи гласи:

Трима души са потърпевши при злополука на пътя Шумен - Силистра. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Сигналът е подаден малко след 10.30 часа през днешния ден.

По първични данни на основен път Шумен-Силистра на към 150 м след разклона за село Върбак 31-годишната лидерка на лек автомобил „ АУДИ А4 “ на ляв завой навлязла в опесъчен сектор, изгубила надзор над колата и се блъснала в насрещно движещ се лек автомобил.

За обзор в болница са превозени трима души. Водачите са тествани за алкохол, пробите са негативни.

Работата по изясняване на аргументите за пътния случай продължава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР