Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е начело на парламентарна

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е начело на парламентарна
Коментари Харесай

Цвета Караянчева отива в двореца на японския император

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е отпред на парламентарна делегация, която е на публично посещаване в Япония.
Цвета Караянчева ще бъде призната на специфична визита в императорския замък от Негово Величество императора на Япония Акихито в понеделник, 19 ноември 2018 година, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Българската парламентарна делегация е на публично посещаване в Япония на 19 и 20 ноември 2018 година Визитата е по покана на ръководителя на Горната камара на Народното събрание на Япония Чуичи Дате. В състава на делегацията са заместник-председателят на Групата за другарство България – Япония Ихсан Халил, членовете на групата Димитър Данчев, Николай Александров и Пламен Христов, както и заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев.

Председателят на българския парламент и водената от нея делегация ще се срещнат с ръководителя на Камарата на съветниците (Горната камара) на Народното събрание на Япония Чуичи Дате. По-късно Цвета Караянчева ще беседва с ръководителя на Камарата на представителите (Долната камара) на Народното събрание на Япония Тадамори Ошима.

Българските парламентаристи ще се срещнат с министър-председателя на Япония Шиндзо Абе. Те ще беседват също с групите за другарство с България в Горната и в Долната камара на Народното събрание на Япония. Програмата на визитата планува среща c ръководителя на Комитета за Европа на Японската бизнес федерация Хитоши Очи и с управлението на Японо-българската асоциация. Цвета Караянчева ще посети библиотеката на японския парламент, където ще подари книги за културата и историята на България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР