Председателят на Народното събрание Росен Желязков обяви от трибуната решение

...
Председателят на Народното събрание Росен Желязков обяви от трибуната решение
Коментари Харесай

Бойко Рашков оглавява Комисията за контрол над службите за сигурност

Председателят на Народното събрание Росен Желязков разгласи от трибуната решение на парламентарната група на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ), с което се дефинира Бойко Рашков да ръководи парламентарната Комисия за надзор над службите за сигурност, използването и потреблението на специфични разследващи средства и достъпа до данните по Закона за електронните известия за тази пленарна сесия. 

Вчера Атанас Атанасов (ПП-ДБ) подаде заявки за отдръпване като ръководител на комисията за надзор над службите. Като претекст за решението на Атанасов от ПП-ДБ показаха, че от ГЕРБ и Бойко Борисов е бил стихотворец ангажимент за промяна на службите, който е бил отдръпнат.

Росен Желязков заяви още, че Комисията по икономическа политика и нововъведения в Народното събрание е избрала от своя състав непрекъснато настояща подкомисия за наблюдаване на активността в региона на отбраната на потребителите и ограничението на монополите. В подкомисията има шестима членове, по един от всяка парламентарна група, ръководител е Десислава Трифонова от ГЕРБ-СДС.

Депутатите започнаха работа с разискване на първо четене на законопроекти за изменение на Закона за българското поданство. В дневния ред е и второто четене на промени в Закона за ограниченията против изпирането на пари. Предвижда се като трета точка Народното събрание да прегледа проекторешение за основаване на краткотрайна комисия за изследване на всички обстоятелства и условия, свързани със сигурността на машинното гласоподаване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР