Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) води листите за кандидати за

...
Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) води листите за кандидати за
Коментари Харесай

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев води листите в София и Варна

Председателят на (Морал, Инициативност, Родолюбие) води листите за претенденти за народни представители в София 23-ти многомандатен изборен регион и във Варна. Това стана ясно, откакто листите на партията бяха регистрирани в районните изборни комисии за предварителните парламентарни избори на 14-ти ноември.

" В листите на Политическа партия МИР е експертният капацитет на България. За партия МИР политиката не е самоцел, а средство за решение на действителните проблеми на българските жители. Именно по тази причина в нашите листи имаме водещи експерти от всички сфери на обществено-политическия живот на страната - инженери, адвокати, икономисти, финансисти, дипломати, мениджъри, лекари, учители, преподаватели във висшите образователни заведения, специалисти по национална сигурност, вътрешен ред и ръководство на рецесии, културни дейци, и общественици “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той води две листи - в 23-ти изборен регион в София и във Варна. Славчев е роден на 14.06.1978 година във Варна и е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт “. Завършил е „ Академия за обществена политика “ на Института за обществена интеграция и има добита спомагателна професионална подготовка по „ Управленски умения “. Специализирал е „ Политически мениджмънт “ в Българското учебно заведение за политика към Нов Български университет. Има над 15 години управнически опит, като управител и шеф на компании и началник на планове.

38-годишният благоевградчанин Явор Жерев е лидер на листа на партия МИР в област Благоевград. Той е магистър в областта на кариерното развиване и предприемачеството, държавник с изявена гражданска позиция.

Проф. доцент доктор инж. Радостин Долчинков е лидер на листата в Бургас. Той е учител и административен шеф на Бургаския свободен университет.

Росен Андонов е лидер на листата във Велико Търново, Той е финансист и образен анализатор.

Илиян Лилов е лидер на листата във Видин. Той е един от най-хубавите специалисти в Северозападна България в региона на превоза и техническата редовност.

Пресиян Палов е лидер на листата във Враца. Той е икономист и има медико-диагностична лаборатория за дентални фотоси в града.

Симеон Генчев е лидер на листата в Габрово. Той е дълготраен специалист по интернационалните връзки, посланик, член на преговорния екип за присъединението на България към Европейския съюз (ЕС).

Водач на листата в Добрич е р-р Владислав Пакеров. Той е един от най-реномираните кардиолози в България. Сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Автор е на научни разработки в областта на интервенционалното лекуване на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна непълнота и сложни коронарни интервенции.

Стоян Узунов е лидер на листата в Кърджали. Той е треньор по бокс и дълготраен състезателен играч и активист.

Пламен Стоянов е лидер на листата в Кюстендил. Той е посланик и един от най-компетентните специалисти по ръководство на рецесии, национална и интернационална сигурност, с богат на практика опит.

Eксперът по национална сигурност Люсиен Тишев е лидер на партия МИР в Ловеч.

Сияна Николова е лидер на листата в Монтана. Тя е на 23 години, квалифициран кинезитерапевт.

Димитър Иванов е лидер на листата в Пазарджик. Той е финансист и някогашен изпълнителен шеф на „ Напоителни системи “, съветник по разнообразни планове с извънредно богат управнически опит.

Георги Чернев е лидер на листата в Перник. Той е ръководител на Софийската търговско-промишлена палата и е основател на Пернишката търговско-промишлена палата. Чернев има забележителен опит като предприемач и е изтъкнат деятел в подпомагането на работещите в частния бранш. Бил е и зам.-председател на Българската търговско-промишлена палата с сектор браншови и районни бизнес организации.

Емил Димитров е лидер на листата на Политическа партия МИР в Плевен. Той е културен деятел и наследник на именития български артист Емил Димитров.

Бизнесменът и бизнесмен Ивайло Манджуков е лидер на листата на партия МИР в Пловдив-град и в Смолян.

Доц. доктор Галя Бърдарска е лидер на листата в Пловдив област. Тя е специалист по интегрирано ръководство на водните запаси, ръководител на УС на Сдружение „ Глобално партньорство по водите - България “, както и член е на Управителния съвет на Глобално партньорство по водите за Централна и Източна Европа.

Д-р Ирена Парунева е лидер на листата в Разград. Тя е дълготраен специалист по опазването на здравето и ръководи сполучливо лична консултантска компания, фокусирана в региона на генетичните проби и персонализираната медицина и е един от най-хубавите експерти в региона.

Д-р Христина Георгиева е лидер на листата на Политическа партия МИР в Русе. Тя е правист - юрист в областта на интелектуалната благосъстоятелност. Член е на Европейския институт и преподавател в годишно лятно учебно заведение по Европейско частно право в Университета в Залцбург, наградена е за „ За най-хубав пратеник “ на Комисията по правата на Човека от Организацията за развиване в Загреб.

Д-р инж. Марио Христов е лидер на листата в Силистра. Той ръководител на Съюза на изобретателите в България, магистър по право, лицензиран оценител на дълготрайни нематериални активи. Той е български и европейски представител по индустриална благосъстоятелност за изобретения, марки и дизайни.

Мартин Благоев е лидер на листата на партия МИР в Сливен. Той е един от водещите адвокати от региона - юрист по комерсиално право и бележит правист по наказателно право, като реализира процесуално посланичество пред съда по наказателни и цивилен каузи и отбрана.

Дипломатът Венцислав Иванов е лидер на листата в 24-ти изборен регион в София. Той е с над 40-годишен опит в областта на интернационалните връзки и сигурността. Ръководил е посолствата на България в Хелзинки, Пном Пен, Бразилия, Каракас и Пхенян. Работил е и в Мисията на ОССЕ в Босна и Херцеговина. Бил е и участник и началник на български делегации на редица срещи по линия на Организация на обединените нации, Европейски Съюз, Съвета на Европа, ОССЕ и други интернационалните организации. Натрупал е забележителен опит в областта на интернационалните връзки и сигурността.

Доц. Светла Цветкова е лидер на листата в 25-ти многомандатен изборен регион София. Тя е учител от УНСС по ръководство, маркетинг и човешки запаси и се кандидатира с персонална идея да пази ползите на децата и техните родители.

Инж. Йонко Ненчев е лидер на листата в София-област. Той е общински консултант от Политическа партия МИР в Ботевград. По обучение е инженер.
 Симеон Славчев към Кирил Петков: Законите и Конституцията в България важат за всички без изключение Симеон Славчев към Кирил Петков: Законите и Конституцията в България важат за всички без изключение
Законите и Конституцията в България важат за всички без изключение!!! Българското общество е изправено пред съществено тестване - или д...

Проф. доцент доктор Симеон Ананиев е лидер на листата в Стара Загора. Той е водещ специалист в региона на инфраструктурата и логистиката, учител във ВТУ “Тодор Каблешков ”.

Георги Славчев е лидер на листата във Търговище. Той е кино и рекламен продуцент. Илиян Лилов е лидер на листата във Видин. Той е един от най-хубавите специалисти в Северозападна България в региона на превоза и техническата редовност.

Недялка Маркова е лидер на листата на Политическа партия МИР в Хасково. Тя е юрист по наказателно право, наградена през 2019 година за " Дело номер 1 на България ", обвързвано с кражба на печеливш фиш от тотото с голяма облага.

Сашо Григоров е лидер на листата в Шумен. Той е инженер-проектант с дълготраен опит и процедура.

Радостина Иванова е лидер на листата в Ямбол. Тя е финансист и икономист с над 24 години опит в банковия бранш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР