Председателят на Комисията за международни отношения към Съвета на Руската

...
Председателят на Комисията за международни отношения към Съвета на Руската
Коментари Харесай

Москва: Присъединяването на Македония е демонстрация на НАТО пред Русия и САЩ

Председателят на Комисията за интернационалните връзки към Съвета на Руската федерация Константин Косачов разяснява, че подписването на Протокола за присъединение на Македония към НАТО е може би алегоричен акт, само че е значим за Алианса, поради безразсъдния конфликт сред НАТО и Москва.
„ Това е повече алегорична, в сравнение с практична стъпка, имайки поради, че става въпрос за дребна страна, която няма никаква стойност за НАТО. Но това въпреки всичко е значимо за Алианса поради конфликта с Русия, която непрекъснато акцентира деструктивната роля на НАТО като излишък от Студената война.
Според Косачов целият случай към на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп към НАТО изиграва основна роля в това отношение, написа още БГНЕС.
„ Това безспорно обезпокои формалните лица на Алианса в Брюксел, които в този момент желаят да покажат на Вашингтон, че НАТО е добре и че се разширява”, сподели още специалистът.
Руският сенатор счита, че присъединението към НАТО няма да донесе положително нито на Македония, нито на европейската сигурност . „ Сегашното потомство европейски политици обаче не може да го види и непрестанно се пробва с предписания от 20-ти век да взема решение проблемите на 21-ви век “, заключи Косачов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР