Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветанов и членове на Комисията по вътрешна сигурност посетиха Инспектората за спешни случаи Доброгеа

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила и членове на Комисията посетиха Инспектората за незабавни случаи Доброгеа, окръг Констанца, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Там те се срещнаха с държавния секретар за изключителни обстановки Раед Арафат. Българската делегация е на работно посещаване в северната ни съседка по покана на Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния.

Домакините описаха на своите посетители от България какви ограничения са подхванали за повишението на успеваемостта на реакцията при изключителни обстановки. Те демонстрираха техниката, с която разполагат пожарните в румънските окръзи за избавителни интервенции при трусове, наводнения и други бедствия.

Бяха разисквани и трансграничните планове в бранша, осъществени сред двете страни. В рамките на работното посещаване на българската делегация стана ясно, че съществуват проекти за продан на експертиза и взаимни образования сред медиците за реакция. Бе направена и проява по избавяне и гасене на пожар.

Държавният секретар за изключителни обстановки Раед Арафат изясни, че Румъния има департамент за спешни и изключителни обстановки в границите на вътрешното министерство. „ Той дава отговор за медицинските и немедицинските случаи, като тази интегрирана система ни разрешава да имаме една обща визия за развиването на бранша “, добави той.

На собствен ред Цветан Цветанов посочи професионализма на румънските си сътрудници и им благодари за демонстрацията. „ Няма по-ценно нещо от човешкия живот и по тази причина ви приветствам за благородната идея, която се е трансформирала и във ваша работа “, съобщи ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР