Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и членове на вътрешната комисия заминават на работно посещение в Румъния

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила и членове на комисията отпътуват на двудневно работно посещаване в Румъния, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание. В рамките на визитата те ще проведат взаимно съвещание с Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния.

Основни тематики на срещата ще бъдат парламентарното съдействие и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Заседанието ще се организира в постройката на Народното събрание в Букурещ на следващия ден. По време на съвещанието ръководителите на двете Комисии ще подпишат декларация за съдействие.

Цветан Цветанов и членовете на Комисията ще се срещнат с ръководителя на Камарата на представителите. След това е планувано посещаване в Центъра за правоприлагане за Югоизточна Европа. Малко по-късно те ще посетят и Генералния инспекторат на Гранична полиция. Цветан Цветанов ще има работна среща с министъра на вътрешните работи на Румъния. Предвидено е посещаване и в Генералния инспекторат на румънската Жандармерия. Цветанов ще се срещне и с ръководителя на Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност Дорел Къпрар.

На идващия ден, 22 май, е планувано посещаване в Бреговата защита в Констанца, а по-късно в SCOMAR - Комплексна система за наблюдаване и надзор на трафика в Черно Море. Насрочено е посещаване и в Доброгеа - Инспекторат за незабавни случаи, окръг Констанца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР