Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна в Брюксел с европейския комисар по сигурността на Съюза Джулиан Кинг

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, който е на работно посещаване в Брюксел, се срещна с комисаря по въпросите на Съюза за сигурност Джулиан Кинг, заяви пресцентърът на Политическа партия ГЕРБ.

В диалозите беше конкретизирана тематиката за присъединяване на комисар Кинг на интерпарламентарната среща на 18 и 19 март в София, на която ще бъдат признати процедурните правила за парламентарен надзор над активността на Европол. Комисар Кинг и българският еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила ще вземат участие и в разисквания за киберсигурността и битката с нелегално онлайн наличие в Европа. Сред обсъжданите тематики беше и обменът на информация в бранш сигурност след Брекзит.

"След Брекзит би трябвало да се постараем да намерим способи да не третираме Англия като трета страна, а да продължим шерването на информация, защото тероризмът и киберзаплахите са най-големите провокации пред Европейски Съюз към сегашния миг ", сподели Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ срещна комисаря и с усещанията от визитата си в Лондон преди седмица. Цветанов разяснява, че всички специалисти в бранш сигурност признават, че сега Англия е един от най-големите снабдители на оперативна информация за базите данни на Европол и системите за продан на данни на Европейски Съюз. Все още не е ясно какви ще бъдат връзките сред Лондон и Европейски Съюз след излизането на Англия от Съюза.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР