Председателят на комисията по труда и социалната политика в Народното

...
Председателят на комисията по труда и социалната политика в Народното
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Прекалихме със страховете за коронавируса!

Председателят на комисията по труда и обществената политика в Народното събрание Д-р Хасан Адемов дефинира като проведен безпорядък реакцията в България по въпроса с ковид.

В предаването „ Лице в лице “ по bTV той акцентира, че е безсмислено всички хора, които се връщат от страни с разпространяване на болестта, да остават под карантината.

Тези, които имат признаци, би трябвало да бъдат приети в болница, тези, които нямат признаци няма за какво да стоят 14 дни изолирани, изясни Адемов.

Той акцентира, че антикризисния щаб би трябвало да уточни ясно по какъв аршин ще се дефинира кой да бъде подложен под карантина. Това към момента не е направено.

Адемов даде персоналното си мнение, че единствено хората с хронични болести и съществени здравни проблеми би трябвало да са карантинирани.

Председателят на обществената комисия към Народното събрание беше безапелационен, че всеки под карантина би трябвало са в болнични, а не в отпуска.

Адемов разяснява и това, че няма по какъв начин здравната целенасоченост да се опълчва на финансовата непоклатимост на страната.

„ Човек не може самичък да се слага под карантина “, това разяснява в същото предаване и водачът на КНСБ Пламен Димитров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР