Председателят на комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент,

...
Председателят на комисията по регионално развитие (REGI) към Европейския парламент,
Коментари Харесай

Регионалната комисия в ЕП и TheMayor.EU ще подкрепят заедно европейските политики

Председателят на комисията по районно развиване (REGI) към Европейския парламент, Юнус Омарие, и създателят на Европейския портал за градове и жители (TheMayor.EU), Боян Томов, разискаха в Брюксел опциите за съдействие сред двете организации, оповестява kmeta.bg. Двамата показаха готовността си да обединят старания за възстановяване на метода към жителите на Европейски Съюз при обясняването на работата на Съюза и по-специално за приноса му към районното и локално развиване. Те бяха безапелационни, че подчертаването на специфичната роля, която играят кметовете, е жизненоважна и неразделна част от процеса.

Г-н Омарие и господин Томов са единомислещи, че Порталът TheMayor.EU е значим инструмент за поощряване на районните и градските политики на Европейски Съюз, както и за представянето им на по-широка публика от европейски жители, които приказват разнообразни езици. Порталът към този момент има отличен опит в насърчаването на работата на общините и изключително в разпространяването на резултатите от поддръжката, която получават те от Европейския съюз.

Платформата има капацитета с поддръжката на европейските институции да доближи до всички жители в Европейски Съюз и да се утвърди като резистентен инструмент за повишение на осведомеността за поддръжката, която Европейски Съюз дава на локалните администрации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР