Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов участва в

...
Председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов участва в
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов участва в 17-ата лятна конференция по отбрана в Бурж

Председателят на Комисията по защита ген. Константин Попов взе участие в 17-ото издание на „ Лятната конференция по защита “, която се организира във военновъздушната база "Аборд " в Бурж, Франция.

Участието е по покана на ръководителя на Комисията по защитата и въоръжените сили във френското Национално заседание Жан-Жак Бриди и от Кристиан Камбон, ръководител на Комисията по външни работи, защитата и въоръжените сили на френския Сенат, оповестяват от пресцентъра на Народното събрание.

Конференцията беше открита на 11 септември 2019 година от министъра на френските въоръжени сили Франсоаз Парли. Основната тематика на форума е бъдещето на Европейската защита в изменящата се среда, по какъв начин тя да бъде единна и ефикасна, ограниченията за използване на световната тактика и единение на европейската отбранителна промишленост. Конференцията дава опция за осъществяване на неофициални срещи и диалози и усилване на разговора сред френски и европейски парламентаристи и политици.

Всяка година форумът събира повече от 400 национални френски и европейски висши политически чиновници дружно с основни представители на администрацията и на промишлеността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР