Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че санкциите,

...
Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси заяви, че санкциите,
Коментари Харесай

Лидерът на демократите в Камарата на представителите не счита санкциите срещу Турция за достатъчни

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси съобщи, че глобите, наложени от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп против Турция, не са задоволителни за попречване на филантропична злополука, съобщи БГНЕС.
" Президентът Тръмп отприщи ескалация на хаоса и неустойчивостта в Сирия. Изявлението му по отношение на пакета от наказания против Турция е извънредно незадоволително, с цел да се обърне тази филантропична злополука ", съобщи Пелоси в документално изказване.
Междувременно Тръмп прикани своя турски сътрудник Реджеп Ердоган да " спре нашествието " в Сирия, съобщи вицепрезидентът Майк Пенс, представен от Агенция Франс Прес.
В телефонен диалог Тръмп е притиснал турския водач да " спре нашествието, да вкара неотложно преустановяване на огъня и да стартира договаряния с кюрдските сили в Сирия ", сподели Пенс пред кореспонденти, като добави, че ще пътува незабавно до Турция по искане на президента.
" Той ме помоли да управлявам делегация. Ще отпътува допустимо най-бързо да пътувам в района, с цел да упорствам помирение и съглашение посредством договаряния ", изясни Пенс.
Тръмп е издал заповед за евакуиране на всички американски войски от северна Сирия - към 1000 бойци - до момента в който Турция организира военна интервенция против кюрдските сили там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР