Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси отново

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси отново
Коментари Харесай

Пелоси поиска още санкции срещу Русия

Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси още веднъж прикани за разширение на глобите против Русия, като добави, че смята за належащо те да бъдат наложени към отбранителния и разследващия бранш на страната във връзка със абсурда за " интрига сред Русия и талибаните ", оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.
" Призовах за разширение на глобите против Русия. В последния законопроект... имахме мощен законопроект, само че Белият дом ни сподели да премахнем глобите против Русия, които са свързани със бранша на разузнаването и защитата, а те са обвързани с възможна опасност за нашите бойци. Трябва да ги възстановим (санкциите) - без значение какво се случва по този въпрос - би трябвало да ги възстановим и да предприемем подобаващи дейности ", съобщи Пелоси на конференция.
Вестник The New York Times, базирайки се на анонимни американски чиновници на разузнаването, твърди, че съветското военно разузнаване е предложило заплащане на обвързваните с талибаните бойци за набези против американски бойци в Афганистан и че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е бил осведомен за това. Не са показани доказателства за това изказване.
Руското външно министерство назова медийните известия подправени, а Доналд Тръмп назова публикацията " поръчка ". Белият дом, Пентагонът и американското разузнаване обявиха, че сега няма удостоверение на тази информация и че американският президент в никакъв случай не е бил осведомен за тях.
Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, разяснявайки обявата за " конспирацията на Русия с талибаните ", също съобщи, че тези изказвания са неистина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР