Председателят на Камарата на представителите (долната камата на американския Конгрес)

...
Председателят на Камарата на представителите (долната камата на американския Конгрес)
Коментари Харесай

Пелоси не очаква съгласие с Белия дом по всички въпроси за стимулите

Председателят на Камарата на представителите (долната камата на американския Конгрес) Нанси Пелоси съобщи, че не упорства Белият дом да одобри всички нейни претенции за пакета от данъчни тласъци, с цел да възобнови договарянията с министъра на финансите Стивън Мнучин.
 Пелоси не изключва единодушие за тласъците, чака интервенция от Тръмп
Пелоси не изключва единодушие за тласъците, чака интервенция от Тръмп

Тя и министърът на финансите Стивън Мнучин не разговаряха в четвъртък

Това призна Пелоси в изявление за телевизия Bloomberg в четвъртък. Въпросът е да се претеглят причините на всяка страна и да се договаря, сподели тя, като изрази вяра, че въпреки всичко може да се подписа договорка след изборите.

Пелоси изброи седемте съществени области на противоречие в писмото си: националната стратегия за тестване и следене на вируса; финансирането за държавни и локални правителства; ограниченията за сигурност в училище; финансирането на грижи за деца; данъчните заеми за работещи семейства; обезпечаването за безработица, както и въпросите за отбрана на работното място и отговорност.

Междувременно президентът в закъснение преди изборите . Той повтори апела си за пакет, даже по-голям от 2,4 трилиона щатски $, желан от ръководителя.
 Тръмп: Няма да разреша да оберат американските служащи
Тръмп: Няма да разреша да оберат американските служащи

Президентът на Съединени американски щати даде обещание обществени ограничения

" Но Нанси Пелоси не желае да го направи ", сподели той. Тръмп съобщи, че ще упорства за доста огромен пакет незабавно след изборите.

Пелоси съобщи, че растежът в Съединени американски щати през третото тримесечие, регистриран в четвъртък, се дължи на пакета от тласъци, утвърден през март.

" Ние не приказваме за размер, ние приказваме за качество ", сподели Пелоси на брифинг за пресата в четвъртък, запитана дали демократите ще одобряват по-малък законопроект за облекчение .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР