Председателят на Камарата на геодезистите в България инж. Йоан Каратерзиян

...
Председателят на Камарата на геодезистите в България инж. Йоан Каратерзиян
Коментари Харесай

Инж. Каратерзиян: Очевидно управата на Варна не се интересува от здравето и живота на варненци!

Председателят на Камарата на геодезистите в България инж. Йоан Каратерзиян разгласява стряскаща фотография от бул. " Левски ".

Ето какво написа специаистът:

" Уличното озеленяване е основа на зелената система и е средство за възстановяване на микроклимата и хигиеничните условия.
Очевидно, управата на Варна не се интересува от здравето и живота на варненци!

Варна™
#УВО2019
#доста

Закон за устройство на територията:
" Чл. 61. (1) В териториите на общините се устройват озеленени площи, обединени в зелена система, като средство за възстановяване на микроклимата и хигиеничните условия и за образуване на отдиха на популацията.
(2) (Изм. - Дъждовни води, бр. 65 от 2004 година, изм. - Дъждовни води, бр. 61 от 2007 година, в действие от 27.07.2007 г.) Основа на зелената система са озеленените площи, за необятно публично прилагане, предопределени за трайно облекчаване на публични потребности от национално или общинско значение - паркове, градини, улично озеленяване. "

Не че има значение...
А на тези, които ще кажат " Все нещо се прави... ", ще обърна внимание, че това е поръчано от висшите ни политическите управници и не е поискано от жителите на Варна. Дори е направено в прорез със закона, без публично разискване.
Бойко Борисов (Boyko Borissov) каза да #осветявам. Това върша.

Новият бул. Васил #Левски във #Варна. "



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР