Председателят на ИТН Слави Трифонов иронизира избора на Евтим Милошев

...
Председателят на ИТН Слави Трифонов иронизира избора на Евтим Милошев
Коментари Харесай

Слави Трифонов се разграничи от номинацията на Евтим Милошев за министър

Председателят на Има Такъв Народ Слави Трифонов иронизира избора на Евтим Милошев за длъжностен министър на туризма и се разграничи от него.

" Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант ", написа Трифонов в обява във Фейсбук.

Двамата са работили дружно години наред в " Ку-Ку ", " Каналето " и " Хъшове ", като Трифонов твърди, че уволнил продуцента от " Шоуто на Слави " " по справедливи аргументи ", без да дава повече информация за тях.

" Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша. Ама безусловно нищо общо. Така че умерено може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката ", споделя той.

Милошев е един от най-известните и дългогодишни телевизионни продуценти. Създател на продуцентската компания " Dream Team Productions ", с която прави излъчвания като " Комиците ", " Сървайвър ", " Нека приказват ".

Неговото кино студио стои зад сериали като " Дяволското гърло ", " Откраднат живот ", " Столичани допълнително ".

Работил е дружно със настоящия народен представител от ГЕРБ Любен Дилов-син, който Бойко Борисов беше номинирал за поста на министър на туризма в един от несъстоялите се проектокабинети на ГЕРБ през 2021.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР