Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов Бойко

...
Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Борисов поиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, на министъра на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и на министъра на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в.

Решението беше взето след среща на ръководителя на Политическа партия ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с регионалните координатори на партията.

По време на съвещанието координаторите на партията желаеха от Борисов освобождението на тримата министри с претекста – оборване на внушенията, че ГЕРБ и въпросните министри са в директна взаимозависимост от Движение за права и свободи и Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на.

Според регионалните координатори ГЕРБ несправедливо търпи негативи поради спекулациите в обвързване с Движение за права и свободи.

Три разновидността за излизане от обстановката са разисквани при Борисов

Партията прави оценка високо приноса на финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва за приемането на България в чакалнята на Еврозоната и водената политика на финансова непоклатимост.

По време на срещата беше дадена и висока оценка и за вътрешния министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, под чието управление Министерство на вътрешните работи означи положителни резултати в битката с контрабандата, битовата престъпност и трафика и търговията на опиати. Беше оценен и приносът на икономическия министър Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в за нарастването на задграничните вложения в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР