Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов реши за уместно да сравни

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов реши за уместно да сравни
Коментари Харесай

Борисов: В Украйна имат агресора Путин, а ние имаме двама - Киро и Асен

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов реши за подходящо да съпостави военната експанзия на Владимир Путин в Украйна с ръководството на " Продължаваме промяната " сред декември 2021 и август 2022 година

" В Украйна имат агресора Путин, а ние имаме двама - Киро и Асен. В съпоставяне с тях пакостите са доста по-големи ", разгласи Борисов по време на посещаване в Поморие.

Коментарът му пристигна в отговор на думите на кандидат-депутата от ГЕРБ Жечо Станков, съгласно който инфлацията при питателните артикули в Украйна била по-ниска от тази в България макар войната.

" Не чаках толкоз да са счупили страната. Просто в този момент тъй като българите знаете по какъв начин - непрестанно идват да изясняват от министерствата какво положение е. Ако народът знае действително в действителност какво са правили тези хора, какво са предизвикали, т`ва е все едно да минеш през тези солници и да ги разбуташ задачите, и да кажеш - айде в този момент произвеждайте. То е счупено, та счупено. Трябва да знаят, че оправянето е дълъг развой ", сподели още Борисов пред публицисти.

Той упрекна Политическа партия за това, че цените на горивата са се увеличавали през последните месеци, а след договарянията на Радев с " Лукойл " стартират да падат " по една стотинка дневно ".

" Изборите зависят доста от президента Радев - предпоставки за почтени избори има, уповавам се да се оправят добре. Всеки ден бензинът и нафтата падат с 30%, при същата цена на барел уралски петрол. Ако по този начин не престават да им излизат далаверите... и то в големи размери. Те са работили да ощетяват българския народ. Какво се е трансформирало? Сирени, война, същото. Просто ги няма " Промяната ". И се възстановява всичко в страната. Хаосът стартира, въпреки и постепенно, да изчезва ", беше коментарът му.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР