Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на финансите

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и бившият министър на финансите
Коментари Харесай

Борисов: Аз и Рашков сме българската версия на Навални и Путин

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашният министър на финансите Владислав Горанов дават отговор на изказванията на Министерство на вътрешните работи за осъществени закононарушения.

" На 12 декември отправям отчет към Държавната финасова ревизия за инспекция по какъв начин се упражнява закона за хазарта. По-късно се открива, че хазартните оператори са отчели по-малки такси за образуване на хазартни игри. Тогава имаше и брифинг на държавната финансова ревизия и имаше отчет за това през 2020 година За втория отчет - неналичието на доверие в организацията за финансова ревизия, Асен Василев подрежда нова инспекция. Но надали тези две години са задоволителни за съображение - дейности по необходимост. Опитът на ленове на изпълнителната власт по противозаконен метод да се саморазправят с опозицията, не е смяната на българското правораздаване, която се очактва от българското общество. Ще помоля господин Дончев да разяснява този отчет, който се показва като съображение за навлизане по тъмни доби ", уточни Горанов.

" Всички видяха, че това държавно управление не става. Откраднаха газа, чудят се по какъв начин да откраднат зърното, направиха тока, хляба, олиото в пъти по-скъпи, заплашиха младежите от ГЕРБ. Значи тези хора не се майтапят. Асен Василев ги заплаши от студиото на националната телевизия. А те ли провокираха опашките за олио в Белград, Скопие, Брюксел? Това ли ви е смяната, запитвам ви? Чух, че упрекват за неуспеха си редовите чиновници. Тъй като тече следствие, няма да споделям детайлности. Но те ме свариха на масата, с децата ми. Беше толкоз изненадващо. Претършуваха безусловно всичко - като почнаха от кухнята, дивани, чинии, тенджери, всичко. Оттам по двора, всичко пред детето се случва. Оттам където дремя - облекла, чорапи, всичко долу. И върви един и снима, белкин да намерят нещо, злато и пари. Никога не съм имал златни кюлчета, в никакъв случай. И няма и по какъв начин да намерят като нямам. Никога Горанов не ми е донасял пари, в никакъв случай. Оттам посто хронологията- отново през двора, в по-високата къща - от гаражи, изби, по етажите, до таванското, от таванското надолу, отново в двора, и не могат да намерят нещо да окажат. Тефтери, всичко ", описа Борисов.

" Не трябваше пред детето да го вършат. 24 часа в ареста никой не пристигна да ме разпита, това им е неотложността. Тарикат мъж не писка, за Севда ми е жалост и за детето ", добави някогашният министър председател.

" Рашков е Хитлер. Ние сме съветската версия сред Алексей Навални и Владимир Путин ", сподели Борисов.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР