Председателят на Европейския съвет Шарл МишелШарл Мишел – белгийски политик

...
Председателят на Европейския съвет Шарл МишелШарл Мишел – белгийски политик
Коментари Харесай

Шарл Мишел: На Западните Балкани не трябва да се позволява миналото да унищожи бъдещето

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в съобщи през днешния ден, че в района на Западните Балкани не би трябвало да се разрешава на предишното да унищожи бъдещето и че неотдавнашното напрежение в Косово демонстрира, че е належащо връщане към разговора и намиране на дълготрайно решение на казуса, заяви Танюг. При откриването на срещата на върха на Берлинския развой в Тирана, Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в сподели, че би трябвало да насърчаваме помиряването и да се фокусираме върху бъдещето.

" Бъдещето е по-оптимистично, време е да работим дружно за нашия континент “, сподели Мишел. Той повтори, че задачата е разширението да се случи до 2030 година и че до тогава и двете страни би трябвало да покажат, че са подготвени за това.

" Трябва да покажете подготвеност посредством използването на промени. Ние желаеме да споделяме бъдещето, а разширението е инвестиция в мир и напредък. Берлинският развой е най-хубавият за подсилване на този развой ", сподели Мишел.

По думите му европейската интеграция на Западните Балкани е почнала преди 20 години, което е прекомерно постепенно както за Европейски Съюз, по този начин и за района. Председателят на Европейския съвет повтори, че би трябвало да има подготвеност и от двете страни.

Коментирайки изявлението на албанския министър председател Еди Рама, че Западните Балкани и Европейски Съюз са като младоженка и жених, при което младоженецът (ЕС) не идва, Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в сподели, че булката не е подготвена. " Булката не се приготвя интензивно за сватбата “, сподели Мишел.

Той уточни, че войната в Украйна е посочила значимостта на разширението. " Трябва да останем дружно, с цел да защитим интернационалното право, да бъдем по-силни и да насърчаваме нашите полезности и общи ползи. Кристално ясно е, че желаеме да ви подкрепим “, съобщи ръководителят на Европейския съвет.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР