Председателят на Европейския парламент Дейвид Сасоли покани в Европейския парламент,

...
Председателят на Европейския парламент Дейвид Сасоли покани в Европейския парламент,
Коментари Харесай

Европейският парламент обмисля резолюция, с която да поиска строги санкции към Беларус

Председателят на Европейския парламент Дейвид Сасоли предложения в Европейския парламент, оповестява ТАСС, базирайки се на негово известие в Twitter.
" Днес разговарях със Светлана Тихановска за обстановката в Беларус, която провокира дълбока угриженост. Тя одобри поканата ми за Европейския парламент ", написа той. " Европейският парламент се сплотява в поддръжка на хората в Беларус, които се борят за народна власт, с цел да могат свободно да избират бъдещето на своята страна. "
 Руски народен представител атакува съперника на Лукашенко - щяла да направи с Беларус като Украйна Руски народен представител атакува съперника на Лукашенко - щяла да направи с Беларус като Украйна
Депутатът от Държавната дума Дмитрий Новиков разкритикува изказването на водача на белоруската съпротива Светлана Тихановска за Крим, съ...
В четвъртък Европейският парламент има намерение да гласоподава за резолюция, призоваваща институциите на съюза да наложат строги наказания, с които да лишат Беларус от източници на задгранични заеми, да анулират решението за осъществяване на международно състезание по хокей на лед в страната, да осъдят подготовката за стартирането на белоруската атомна електроцентрала, да подсилят поддръжката за антиправителствените сили в тази страна. в това число посредством осъществяване на „ интернационална конференция на донори на помощ за белоруската съпротива “.
Светлана Тихановска към този момент е взела участие в съвещанието на комисията по външни работи на Европарламента на 25 август посредством видеовръзка, напомня БГНЕС. Тя прочете от листа апел към членовете на институцията на британски език, само че не отговоря на въпроси. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР