Председателят на Европейския парламент Давид-Мария Сасоли отхвърли предложените от Великобритания

...
Председателят на Европейския парламент Давид-Мария Сасоли отхвърли предложените от Великобритания
Коментари Харесай

Председателят на Европарламента отхвърля предложенията на Борис Джонсън за Брекзит

Председателят на Европейския парламент Давид-Мария Сасоли отхвърли препоръчаните от Англия промени в съглашението за развода сред Лондон и Европейския съюз, оповестява немското издание " Ханделсблат ".

Предложенията не представлявали даже " обикновена основа " за съглашение, което законодателният орган на Европейския съюз би могъл да утвърди, аргументира се Сасоли, като акцентира, че е " изцяло неразбираемо къде и по какъв начин тъкмо " ще се правят препоръчаните от Обединеното кралство митнически инспекции на остров Ирландия.

Няколко европейски публични представители към този момент предизвестиха, че актуалното съглашение за Брекзит не е задоволително, основно заради препоръчаното решение за защитния механизъм за ирландската граница, което се преглежда като опасност за единния пазар на Европейски Съюз и икономическото единение на остров Ирландия.

Появиха се информации, че Брюксел е дал една седмица на английския министър председател Борис Джонсън да показа различен проект за Брекзит. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР