Председателят на Европейската сметна палата (ЕСП) Клаус-Хайнер Лене и членът

...
Председателят на Европейската сметна палата (ЕСП) Клаус-Хайнер Лене и членът
Коментари Харесай

Провеждат брифинг на председателите на европейската и българската сметни палати и българския представител в ЕСП

Председателят на Европейската счете палата (ЕСП) Клаус-Хайнер Лене и членът на Европейската счете палата Илиана Иванова ще посетят българската Сметна палата на 9 март 2018 година Това оповестиха от Сметната палата.

Клаус-Хайнер Лене ще се срещне с ръководителя на българската Сметна палата Цветан Цветков. Двамата ще обсъдят ефикасното съдействие сред Сметната палата на Република България и Европейската счете палата. На срещата ще участва и заместник-председателят на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева.

Илиана Иванова ще показа пред българските си сътрудници годишния отчет на Европейската счете палата за осъществяването на европейския бюджет за 2016 година

Клаус-Хайнер Лене, Цветан Цветков, Илиана Иванова и Горица Грънчарова-Кожарева ще дадат брифинг за публицисти на 9 март 2018 година от 10,20 часа в постройката на Сметната палата на ул. „ Екзарх Йосиф “ 37, ет. 4.

Основните тематики на брифинга ще бъдат:

- Резултатите от последния годишен отчет на Европейската счете палата за осъществяването на европейския бюджет и какви са изводите за България;
- Бъдещите провокации пред ръководството на европейските финанси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР