Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер най-накрая коментира случката

...
Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер най-накрая коментира случката
Коментари Харесай

Юнкер проговори защо е залитал на срещата на НАТО

Председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер най-сетне разяснява случката от предходната седмицата по време на вечерята на водачите на НАТО, когато медиите разясниха захапливо странните му залитания.
Той разясни дали в действителност е бил подпийнал или е имал здравословен проблем, както показа негов представител: " Кракът ми се бе схванал. В добра форма съм, има доста по-важни неща от моето здраве. Честно казано, нямам време да се занимавам с такива дреболии. Наистина съм впечатлен какъв брой внимание се обръща на незначителни неща и упорствам за почитание. Учудващо е какъв брой доста хора са експерти по здравословното ми положение ", разяснява Юнкер.
" В сряда вечерта ръководителят имаше извънредно мощна рецесия, обвързвана със болестта му – ишиас, а тя бе съпроводена от конвулсии. Самият той обществено съобщи, че ишиасът се отразява на неговите благоприятни условия да се движи, какъвто беше казусът тогава. Сега той взема медикаменти и се усеща по добре ", пък гласеше коментарът на представителя Маргаритис Схинас.
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР