Председателят на Европейската комисия и бивш премиер на Люксембург Жан-Клод

...
Председателят на Европейската комисия и бивш премиер на Люксембург Жан-Клод
Коментари Харесай

Пиян на кирка ли е Юнкер на срещата на НАТО?

Председателят на Европейската комисия и някогашен министър председател на Люксембург Жан-Клод Юнкер се прояви още веднъж, този път на двудневната среща на НАТО, която се организира през вчерашния ден и оня ден в Брюксел (11 и 12 юли).
По време на церемонията по издигането на флага на НАТО, тъкмо преди формалната вечеря на водачите на страните на Алианса, Юнкер беше в безусловно несъответстващо положение. Той не можеше да стои прав самичък, а когато трябваше да слезе по стълбите от сцената, беше подкрепян на всяка крачка. Един от придържащите го беше президентът на Украйна Петро Порошенко, а различен от помагащите беше холандският министър председател Марк Рюте.
Сподели с товите другари
Не е ясно каква тъкмо е повода за положението на Юнкер, който неотдавна разгласи, че страда от ишиас, напомня Euronews. Говорител на Европейска комисия разяснява, че не е подходящо да се дискутират обществено здравословни въпроси. В обществената мрежа Фейсбук обаче е цялостно с мнения, че здравословното положение на ръководителя на Европейска комисия е обвързвано с надалеч по-познато " заболяване ", което се характеризира с главния признак " чашка ". Слуховете, че Юнкер е зависим на високите градуси от дълго време витаят в Брюксел, само че ръководителят на Европейска комисия обществено отхвърля твърдо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР