Председателят на Европейската комисия и бивш премиер на Люксембург Жан-Клод

Председателят на Европейската комисия и бивш премиер на Люксембург Жан-Клод ...

Пиян на кирка ли е Юнкер на срещата на НАТО?.

Председателят на Европейската комисия и бивш премиер на Люксембург Жан-Клод Юнкер се прояви отново, този път на двудневната среща на НАТО, която се проведе вчера и онзи ден в Брюксел (11 и 12 юли).
По време на церемонията по издигането на флага на НАТО, точно преди официалната вечеря на лидерите на страните на Алианса, Юнкер беше в буквално неадекватно състояние. Той не можеше да стои прав сам, а когато трябваше да слезе по стълбите от сцената, беше подкрепян на всяка крачка. Един от придържащите го беше президентът на Украйна Петро Порошенко, а друг от помагащите беше холандският премиер Марк Рюте.
Сподели с товите приятели
Не е ясно каква точно е причината за състоянието на Юнкер, който наскоро обяви, че страда от ишиас, припомня Euronews. Говорител на ЕК коментира, че не е уместно да се дискутират публично здравословни въпроси. В социалната мрежа Facebook обаче е пълно с коментари, че здравословното състояние на председателя на ЕК е свързано с далеч по-познато "заболяване", което се характеризира с основния симптом "чашка". Слуховете, че Юнкер е подвластен на високите градуси отдавна витаят в Брюксел, но председателят на ЕК публично отрича твърдо.

Източник: actualno.com