Председателят на Движението за права и свободи - Мустафа Карадайъ,

...
Председателят на Движението за права и свободи - Мустафа Карадайъ,
Коментари Харесай

Скандално! Карадайъ нарекъл агресори българските граждани, искащи просто да плажуват

Председателят на Движението за права и свободи - Мустафа Карадайъ, си е разрешил много недопустим език по адрес българските жители, които желаеха и в последна сметка съумяха да дебаркират на плажа в Росенец, въпреки и това да им костваше доста нерви и конфликти с полицията.

Репортер на Свободна Европа съумя да премине бариерата и да приближи плажа, където са симпатизантите на Движение за права и свободи. Малко след 11 часа там са се появили депутати от придвижването, в това число и ръководителят на партията Мустафа Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи се намира в резиденцията, употребена от партията. Той на два пъти използва думата " агресор " - първият път, когато прикани симпатизантите на Движение за права и свободи да защитят полицията, защото “агресорите нападат”, и повторно преди минути, когато прикани симпатизантите си " да застанат начело при полицията, с цел да оказват помощ против агресора ". После изпя химна на Република България и се прибра в резиденцията, написа в материала на Свободна Европа, който се отнася за случилото се по-рано през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР