Председателят на движение Възраждане в община Карлово Антоанета Тенева заедно

...
Председателят на движение Възраждане в община Карлово Антоанета Тенева заедно
Коментари Харесай

Разказ от първо лице: Ужасът на една майка за адското меле с дрогиран шофьор край

Председателят на придвижване " Възраждане " в община Карлово Антоанета Тенева дружно със брачна половинка си и трите им деца са измежду жертвите на страшната злополука, провокирана през днешния ден следобяд от дрогиран водач на пътя сред пловдивските села Труд и Граф Игнатиево. Младата жена е в шок, оповестява Блиц.

Тя описа, че брачният партньор й Тенчо е карал фамилния автомобил Рено, Антоанета е била до него на предната седалка, а трите им дечица били откъм гърба, вързани с колани. Маздата с дрогирания водач се блъснала мощно в задницата на колата им - тъкмо там, където седели децата.
" Ударът беше толкоз заплашителен и непредвиден, че децата мощно отхвръкнаха напред, ръцете и краката им блокираха, започнаха да пищят от болежка. В момента мъжът ми е в болница и не знам какво е положението му, само че не можеше да се движи. Големият ми наследник Тошко, който е на 15 години, не може да си мърда ръцете. Другото ми дете - Минко не си движи краката. Двамата бяха откарани в Окръжна болница - Пловдив и не преставам да не знам какво тъкмо е положението на мъжа ми и синовете ми. Дъщеричката ми, която е на шест, е до мен в колата и не е съществено потърпевша. Не е належащо да има война при нас, дрогирани водачи ще ни избият по пътищата, гневна съм. Най-тежко е потърпевша жена от третата кола, която също е взела участие в злополуката. Лекарите ми споделиха, че има счупени ребра, които са пробили белия дроб и има спукан далак. Само това, че пред нас се движеше кола за спешна помощ, която идваше за различен случай, избави дамата, тъй като можеха да реагират в точния момент ", споделя още Тенева и признава, че е ужасена за живота на сина си и брачна половинка. 

" Възмутена съм и съм втрещена по какъв начин по пътищата на България могат свободно да се разхождат дрогирани водачи. Виновният лидер го видяхме, държеше се безочливо и надменно. С него имаше млада жена. Въпреки цялата покруса, не прояви състрадание, а единствено сподели: " Не бойте се, нещата ще се оправят, нали знаете! "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР