Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ смята, че казаното от Делян

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ смята, че казаното от Делян
Коментари Харесай

Карадайъ: Казаното от Пеевски за „Пандора Пейпърс“ е достатъчно ясно

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ счита, че казаното от Делян Пеевски пред медиите по отношение на документите от " Пандора Пейпърс " е задоволително ясно. Това разяснява той, след присъединяване си в конференция на тематика: " Среща на върха: ЕС-Западни Балкани: Преглед и упования ".

" Какво има в " Пандора Пейпърс "? Това, което чух, което показа господин Пеевски пред медиите е задоволително ясно ", уточни ръководителят на Движението в отговор на въпрос ще ревизира ли Движение за права и свободи отношението си към Делян Пеевски поради разкритията в " Пандора Пейпърс ".



Преди дни в своя позиция до медиите Пеевски уточни, че трите компании, посочени в досиетата " Пандора ", били дъщерни сдружения на негова компания, която той е заявил.



Във връзка с думите на Пеевски, някогашен народен представител от Движение за права и свободи, ръководителят на Движението сподели: " Декларирана компания, която е благосъстоятелност на други компании, по какъв начин да не е заявена? Ние заявяваме това, което притежаваме като юридическо лице, а не наличието на юридическите лица ", разяснява ръководителят на Движение за права и свободи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР