Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ прочете декларация от името на

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ прочете декларация от името на
Коментари Харесай

Карадайъ: Предизборната кампания е повод да спрем хода на страната надолу

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ прочете декларация от името на групата за началото на новата парламентарна сесия. В началото на изявлението си той се обърна към президента Румен Радев във връзка неговото послание направи послание към народа и депутатите, в което президентът разгласи, че би трябвало да се намерения за конституционни промени с опция българи по рождение да се кандидатират на избори.

" Това е положително начало за възобновяване на разговора сред институциите ", насърчи Карадайъ хода на президента.

" Прав сте, че български жители нямат право да бъдат избирани, освен това - те са лишени от конституционното си право да гласоподават. Само Движение за права и свободи води тази борба ", акцентира Карадайъ.

Движение за права и свободи има стратегия за ускорено догонващо развиване и упорства за разговор по националните цели.

" Годината е наситена с значими политически процеси. Те вещаят стратегически решения за бъдещето на всяко обитаемо място, за цялата страна, Европа и района. За това са нужни политически стратегии и платформи, нужна е визия в дълготраен аспект ", сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

" Преди два дни отбелязахме 80 година от началото на Втората международна война, най-кървавият спор, нанесъл непоправими вреди и трансформирал неподходящо милиони човешки ориси ", акцентира водачът на Движението. Това ни припомня какъв брой е значимо от историята да си извличаме вярно поуките и да се противопоставяме на ксенофобията и омразата, акцентира той.

" Още преди една година предупредихме - държавността е в колапс, войната е политическа и междуинституционална. Това би трябвало да спре! Подобен вид ръководство основава проблеми пред страната и не взема решение проблемите на жителите, а ги задълбочава. Наложената наклонност на ненавист на всички към всичко вещае нова рецесия ", счита Карадайъ.

" Предизборната акция е мотив да спрем хода надолу, да създадем качествена акция и да подобрим качеството на живот на българските жители, акцентира Мустафа Карадайъ.

" За ръководещата партия е значимо да осъзнае, че страната се нуждае от стратегия за ускорено икономическо развиване. Отклоняването на вниманието от същинските проблеми няма по какъв начин да спре чувството за безвремие и безпорядък в страната ", заключи той. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР