Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Пловдив за да

...
Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в Пловдив за да
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Пловдив: Искаме промяна, основана на Конституцията и демократичните принципи!

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в Пловдив с цел да поддържа листата на Движение за права и свободи за региона, чиито лидер е Танер Али. В изявлението си пред пловдивчани Карадайъ бе безапелационен, че в политиката „ Има едни хора, които се пробват да назовават себе си, че са смяната, само че са част от 30 годишната политика на страната, в това число са ставали и министри.

Твърдя за себе си, че са смяната, е те са подмяната. 30 година се пробват да подменят. “ Подчерта водачът на Движение за права и свободи

Мустафа Карадайъ прикани събралите се да гласоподават с №7 за възобновяване на демокрацията. „ Както виждаме в някои държавни органи има смяна на персоните, само че тази смяна в случай че се прави със същия модел на ГЕРБ-няма по какъв начин да има смяна на модела на ГЕРБ.

Тази смяна би трябвало да бъде на основата на Kонституцията, на законите, на либерален принцип с цел да можем да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и демократичните устои с цел да може да има създаване на ново на държавните органи и институции с цел да може да има разговор, съгласуваност и съвместен надзор, с цел да може да има непоклатимост и ускорено икономическо развиване на страната. “ заключи Карадайъ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР