Председателят на ДПС и водач на листата на движението за

...
Председателят на ДПС и водач на листата на движението за
Коментари Харесай

Карадайъ потвърди, няма да бъде евродепутат

Председателят на Движение за права и свободи и лидер на листата на придвижването за европейските избори Мустафа Карадайъ няма да бъде евродепутат. Това стана известно от късото изказване на Мустафа Карадайъ в централата на партията.

“Казах и на предизборната акция - Аз и до момента съм ходел в Брюксел, и в този момент ще вървя като ръководител на Движение за права и свободи ”, съобщи Карадайъ.

" България има потребност от ясна стратегия за ускорено догонващо развиване в границите на Европейския съюз, това го видяхме в границите на предизборната акция, уточни. Днес имаше изказвания, че българите са на почивки. На почивки може да са тези, които са от огромните градове, само че тези от дребните не са. Видяхме го на нашата предизборна обиколка. Те са на гурбет ", добави водачът на Движение за права и свободи.

“Днес България организира за четвърти път избори за членове на Европейския парламент, откогато сме членове на Европейски Съюз. Първо бих желал да поздравя всички проевропейски настроени жители и най-много тези, които участваха в изборите. На второ място желая да благодаря на всички български гласоподаватели, които поддържаха Движение за права и свободи. И да поздравя структурите, които работиха неуморно и бяха покрай хората ”, сподели още водачът на Движение за права и свободи.

“Ние направихме една проевропейска положителна акция, разяснихме на нашите гласоподаватели за какво са значими тези избори и какво би трябвало да се случи в Европейски Съюз, и по какъв начин той ще бъде потребен за развиването на нашата страна. Успоредно с това обаче разяснихме, че България има потребност от ясна стратегия за ускорено догонващо развиване в границите на Европейски Съюз, с цел да може нашите деца и внуци, които са в Европа на гурбет, да имат условия и среда, с цел да се върнат в България. Защото, в случай че създадем една картина, през днешния ден имаше изказване, че една част от българите са били на отмора - да, може би от по-големите градове и където има условия за живот са били. Но това, което ние видяхме в предизборната акция е, че хората от дребните градове са в Европа и не са на отмора. Те са на гурбет. И ние сме длъжни да създадем по този начин, че да създадем условия да не обезлюдяват дребните обитаеми места и градове в България ”, безапелационен бе той. Карадайъ акцентира, че от придвижването може да създадат и разбор на изборните резултати, само че едвам, когато ги видят.

На въпрос къде е вторият в евролистата на придвижването Делян Пеевски и за какво не се е появявал в границите на акцията, Карадайъ съобщи: Това са спекулации. Не бих желал да разясня спекулации и внушения. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР