Председателят на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким

...
Председателят на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким
Коментари Харесай

Съветник на южнокорейския президент: Ким Чен-ун е жив и здрав

Председателят на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е жив и здрав. Това съобщи в неделя за СиЕнЕн специфичният консултант на президента на Република Корея по въпросите на дипломацията и националната сигурност Мун Чжон Ин, съобщи ТАСС.

Позицията на нашето държавно управление е твърда. Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е жив и здрав. Той се намира в региона на Вонсан от 13 април. Не са видяни никакви подозрителни напредвания, съобщи съветникът на южнокорейския президент.

Японски медии: Ким Чен-ун е в кома! В Хонконг дори го оповестиха за мъртъв

Официалният вестник на КНДР "Нодон синмун " заяви по-рано, че Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, продължава да работи с документи и е изпратил благодарствено обръщение на служащите на най-големия градеж през последните години - модерния град Самджийон, на източното крайбрежие Вонсан-Калма.

Източник от американската администрация съобщи по-рано пред СиЕнЕн, че във Вашингтон изследват публикуваната информация за утежняване на здравословното положение на севернокорейския водач след претърпяна хирургическа намеса. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели по-късно на брифинг, че медийната информация не дава отговор на действителността.

Ким Чен Ун е на смъртно легло?

Южнокорейските управляващи също обявиха, че няма данни за заболяване на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, а министерството на външните работи на Китай се усъмни в източника на информация на СиЕнЕн.

Лидерът на КНДР не се е появявал обществено от 11 април, когато организира съвещание на политбюро на Централния комитет на Корейската трудова партия по въпроси на вътрешната политика, напомня ТАСС. Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, не посети на 12 април годишната сесия на Върховното национално заседание /парламента/, и за първи път от началото на своето ръководство не взе присъединяване в тържествената гала на 15 април в мемориалния замък Къмсусан по случай 108-та годишнина от рождението на Ким Ир-сен - основния народен празник на страната.

Това породи клюки за вероятно заболяване на севернокорейския водач, които въобще не се разясняват от публични лица и медии в страната и не се удостоверяват от публични източници в Пхенян, отбелязва организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР