Председателят на Държавната дума (долната камара на руския парламент) Вячеслав

...
Председателят на Държавната дума (долната камара на руския парламент) Вячеслав
Коментари Харесай

В Русия предложиха Закон за негодниците


Председателят на Държавната дума (долната камара на съветския парламент) Вячеслав Володин предложи депутатите да изработят и одобряват Закон за негодниците, съобщи израелската медия нюзру.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8888
Според думите на законодателя: Някои наши съграждани напуснаха страната ни, с цел да спасят движимото и недвижимото си имущество в чужбина. Оттам те обществено наскърбяват управляващите на страната ни, нашите бойци и офицери, и намерено поддържат нарушителите и нацистите (клише, употребявано от пропагандната машина на Москва по адрес на прозападно настроените украинци).

" Във връзка с това предлагам да бъдат направени съответните промени. Те би трябвало да разрешат на управляващите на локално и държавно равнище да конфискуват имуществото на хората, които са избягали от Русия и работят против страната ни ", добави той.

" Сегашните положения в законодателството не са задоволителни ", добави Володин.

" Володин не за пръв път предлага ограничения, ориентирани против жители на Русия, напуснали страната си след началото на съветската инвазия против Украйна (24 февруари 2022 г.). Всеки един негов план в тази тенденция получи зелена светлина ", уточни нюзру.

В знак на митинг против войната доста видни съветски политици и интелектуалци напуснаха Русия. Сред тях са примата на руската и съветската известна музика Алла Пугачова, журналистката Ксения Собчак и други.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР