Председателят на държавната агенция за бежанците Петя Първанова подава оставка.

...
Председателят на държавната агенция за бежанците Петя Първанова подава оставка.
Коментари Харесай

Председателят на агенцията за бежанците подава оставка

Председателят на държавната организация за бежанците Петя Първанова подава оставка. Пред БНР тя изясни, че тази заран е била извикана в министерския съвет, където е имала диалог с вицепремиера Калина Константинова.

" Нещата са пределно ясни. Вижданията и основаната организация за водоравен метод не биха могли да реализират задачите, които се чакаха. Но по този начин или другояче думата „ доверие “ застана сред нас и смятам, че е безусловно на място подобаващ човек, на който е гласувано доверие, да оглави организацията и да направи нещата по този начин, както се чакат от държавното управление ", съобщи Първанова.

Тя застана отпред на организацията по времето на ГЕРБ. Преди това бе за малко и вътрешен министър в служебното държавно управление на Марин Райков, назначено от президента Росен Плевенлиев.

През последните седмици срещи организацията за бежанците има съществени рецензии поради неприятната организация във връзка с идващите от Украйна. В началото на войната от страната нямаше никаква помощ и всичко се вършеше от доброволци. Едва преди няколко дни стартира организация на най-елементарните пунктове за подаване на документи за статут у нас.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР